Make-up artist in Tilburg. Mijn hoofdlocatie waar ik al mijn klanten behandel is in Tilburg.  Na een afspraak kan je hier terecht voor bruidsmake-up, avond make-up, lash lift voor je wimpers of workshops.

Make-up aan huis of op trouwlocatie?

Bruidsmake-up hoeft niet alleen bij mij in mijn studio. Ik kan namelijk ook naar jou toe komen. In overleg kijken we samen voor hoelang en voor wanneer ik nodig ben. Samen zorgen we voor een onvergetelijke trouwdag!

Contact informatie

Sisi Beauty Tilburg Klanten

Didi Verver
Didi Verver
10 September 2022
Super ervaring, prachtige make-up en fijne communicatie
Lauwerier Carmen
Lauwerier Carmen
2 September 2022
Siver was next to me, on my wedding day, I felt in good hands from the first minute I meet her 🙏 Was so easy to communicate, and I got such good advice… Siver she came to my wedding location, where she performed make up for me, as bride, and some members of my family (everyone was extremely happy with their make up) My make up was amazing, comfortable, and resistent. I got so many compliments. Judging from my own experience I highly recommend Sisi Beauty / Siver 💜 Words are not easy to be found, to express how lucky and fortunate I feel I meet Siver to be part of my “big day” 😁 Big thanks and success in your future plans, Hugs Carmen.
marina van der minne
marina van der minne
5 Augustus 2022
Ik heb mijn bruids make up bij sisi beauty laten doen Super blij mee en erg mooi gedaan je bent een topper
Patty
Patty
5 Augustus 2022
Mijn make-up hier laten doen. Ze is super lief en gastvrij. Ze vraagt precies hoe je je make-up wilt hebben. Ze luistert echt naar je wensen. Ze heeft gewoon top opgemaakt. Heb heel veel complimenten gekregen. Top service!
Ankie Raaijmakers
Ankie Raaijmakers
23 Februari 2022
Dank je wel voor de super service! Echt 10 punten! Dit is geen visagist maar een make up artist: een tovenaar!
Nora Gigli Bisceglia
Nora Gigli Bisceglia
1 Oktober 2021
Sisi Beauty did the make up for my wedding. She listened to my requests and desires and thanks to her great talent the result was astonishing. I strongly recommend her to anyone looking for a make-up professionist.
Erna van Poppel
Erna van Poppel
24 Juli 2020
Fijn mens, erg goed in wat ze doet. Bedankt dat je een deel van mijn huwelijksdag bent geworden
Jo Lukkenaer
Jo Lukkenaer
19 Februari 2020
5 sterren