Als je op zoek bent naar een Make-up artist in Gorinchem ben ik je graag van dienst! Bij mij kan je terecht voor alle soorten visagie. Als je contact met mij opneemt dan zullen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Je mag bij mij langskomen of ik kom bij jou aan huis. Ik heb er nu al zin in!

Proef make-up

Heb je binnenkort een bruiloft, of ga je zelf trouwen dan is een proef-make up echt een aanrader. Samen gaan we de kleuren uitkiezen, uitproberen en natuurlijk aanbrengen. Omdat ik met diverse make-up primers werk,  blijft de make-up de gehele dag perfect.

Contact informatie

Sisi Beauty Gorinchem klanten

”Je verdient het om mooi te zijn”

Reserveer een datum

Je bent van harte welkom in mijn studio in Gorinchem. Alle klanten van dit omgeving worden hier behandeld.

Ik kan ook naar jou toe komen als je dat graag wil.

Wil je een afspraak maken? Bel mij op mijn mobiele nummer 06 87319205, of bereik mij op social media!

Mijn studio adres in Gorinchem

SISI Beauty
Martinus nijhoffstraat 7

4207 RP Gorinchem

KVK : 74091263