Visagiste aan huis of op trouwlocatie

Je hebt binnenkort een speciale gelegenheid of een trouwfeest, maar het kan zijn dat je tijd tekort komt. Het is dan natuurlijk fijn dat je niet hoef te reizen. Een visagiste aan huis of een visagiste op locatie kan de uitkomst bieden. In het gemak van je eigen huis, of juist de locatie waar jij op dat moment moet zijn. Je mag mij daarom gerust vragen om bij jou langs te komen. Samen bespreken we de thema vooraf, plannen alles van a tot z. Alles voor een onvergetelijke dag.❤

visagiste aan huis

Wat ga ik voor je doen?

  • We bespreken de thema en plannen een afspraak in.
  • Mocht je proefmake-up willen dan is dat uiteraard mogelijk
  • Binnen een straal van 20 km vraag ik €10, daarbuiten in overleg.

Diensten

Bruidsmake-up aan huis

Tijdens je trouwdag kan het voorkomen dat er nog zoveel geregeld moet worden en zo weinig tijd beschikbaar is. Bruidsmake-up aan huis of op trouwlocatie de uitkomst bieden. Plan meteen een proefsessie in om te zien hoe je op jouw speciale dag eruit gaat zien. Tijdens je proefsessie kijkt Siver naar je wensen, jouw gezicht en jurk. Ze zal je laten zien wat het mooist bij je past. De bruidsmake-up bepaalt namelijk een groot deel van je uitstraling, daarom staan jouw wensen voorop

Mijn kenmerken

Luxe make-up producten zoals MAC, HUDA BEAUTY en SEPHORA

Gediplomeerd en jaren ervaring met bruidsmake-up

In mijn studio, aan huis of op locatie mogelijk

Reserveer een datum

Wil je meer informatie over visagie aan huis of wil je alvast een reservering maken. Dan mag je mij bellen op mijn mobiele nummer 0687319205 (whatsapp ook mogelijk) of bereik mij op social media!

Bel mij!

Get Social