Bruidsvisagie in Eindhoven en omgeving

Professioneel make-up artist Siver kan uw bruidmake-up in en om Eindhoven verzorgen. Voor bruidsmake-up, lash lift en make-up workshops komt ze aan huis of op locatie. Een visagiste aan huis in omgeving Eindhoven kan de uitkomst bieden als je een drukke planning op je trouwdag hebt.  Siver zal ervoor zorgen dat je op jouw trouwdag de beste versie van jezelf bent. De bruidsmake-up bepaalt namelijk een groot deel van je uitstraling op jouw grote dag.  Jouw wensen staan voorop.❤

visagiste aan huis

Wat ga ik voor je doen?

  • We bespreken je wensen en wat ik voor je kan betekenen.
  • We plannen een proefsessie in.
  • We nemen vlak voor je trouwdag alles door.

Diensten

Tarieven voor alle make-up diensten

Lash lift maakt je extra mooi!

Bij Sisi Beauty kan je tegenwoordig ook wimperliften. Lash liften is een nieuwe soort wimper behandeling. Uw eigen natuurlijke wimpers krijgen tot wel zes weken een mooi volume. Het opent je ogen en je wimpers lijken daarnaast ook langer. Ideaal om te combineren met uw bruidsmake-up voor een nog mooiere uitstraling!

Mijn kenmerken

Luxe make-up producten zoals MAC, HUDA BEAUTY en SEPHORA

Gediplomeerd en jaren ervaring met bruidsmake-up

In mijn studio, aan huis of op locatie mogelijk

Reserveer een datum

Wil je meer informatie over visagie aan huis of wil je alvast een reservering maken. Dan mag je mij bellen op mijn mobiele nummer 0687319205 (whatsapp ook mogelijk) of bereik mij op social media!

Bel mij!

Get Social