Bruidsmake-up in en om Eindhoven

Een bruidsstyliste inschakelen voor een van de allermooiste dagen van je leven is een goed idee. Als ervaren Make-up artist bied ik ook bruidsmake-up in en om Eindhoven. Mijn doel als visagiste is om de beste versie van jezelf te laten zien. Make-up dat volledig op jouw wensen en look is afgestemd. Voor bruidsmake-up in omgeving Eindhoven ben je daarom bij het juiste adres. ik ga graag met je aan de slag. Vol passie zorgen we samen voor dat je trouwdag er stralend uit ziet. ❤

visagie bruid eindhoven

Wat ga ik voor je doen?

  • Bruidsmake-up wordt in en om Eindhoven gedaan
  • Mocht je proefmake-up willen dan is dat uiteraard mogelijk
  • Binnen een straal van 20 km vraag ik €10, daarbuiten in overleg.

Diensten

Tarieven voor alle make-up diensten

Proef make-up

Proefmake-up is ook mogelijk als je in omgeving Eindhoven woont. Om alles op de dag zelf vlekkeloos te laten verlopen laat ik je graag zien hoe je bruidsmake-up tijdens je grote dag uit gaat zien. Hierdoor zal je niet met verassingen komen te staan en is er altijd ruimte voor aanpassingen of wensen. Tijdens je proefmake-up zal ik vooral naar je gezicht, je jurk en je wensen kijken. Nadat je 100% tevreden bent kan het aftellen tot de grote dag beginnen!

Mijn kenmerken

Luxe make-up producten zoals MAC, HUDA BEAUTY en SEPHORA

Gediplomeerd en jaren ervaring met bruidsmake-up

In mijn studio, aan huis of op locatie mogelijk