Visagie in en om Arnhem

Welkom! Op zoek naar een professioneel make-up artist in Arnhem? Je bent dan meteen bij het juiste adres. Je kan bij make-up artist Siver terecht voor bruidsmake-up, avond make-up, workshops en lash lifting.

Bruidsmake-up in Arnhem

Voor Bruidsmake-up in Arnhem en omgeving hoef je niet verder te zoeken. Bij Sisi Beauty weten ze als geen ander dat op jouw grote dag alles perfect moet zijn. Op deze wilt u er natuurlijk op uw mooist uitzien. Bruidsmake-up dat u een zelfverzekerd gevoel geeft en precies is hoe je het in gedachten had. Make-up artist Siver is een ervaren visagiste die graag uw bruidsmake-up in en om Arnhem met veel passie verzorgt.

Wat ga ik voor je doen?

  • We plannen een afspraak in en overleggen om welke speciale gelegenheid het gaat.
  • De make-up artist komt bij je op locatie, maar je bent ook welkom in de studio.
  • Binnen een straal van 20 km €10, daarbuiten in overleg.

Diensten

Mijn kenmerken

Gediplomeerd en ervaren make-up artist

Kwaliteit make-up producten

Aan huis, trouwlocatie of in studio

Tarieven voor alle make-up diensten

Sisi Beauty Arnhem klanten

Sisi Beauty
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
keetje lindner
keetje lindner
12:12 13 Feb 20
uitstekende makeup artist aan huis.... ik voelde mij weer helemaal zeker over mezelf door jou! bedankt
Els oostindijer
Els oostindijer
08:43 03 Feb 20
Uitstekende make up artist aan huis. Ik ben zeer tevreden over je bedankt weer!
Official Life
Official Life
18:35 19 Jan 20
Een geweldige make-up artist! Ik heb mijn bruidsmake-up (marokkaanse bruiloft) bij Siver laten doen. Ze is zo lief en goed in haar werk. Op mijn mooiste dag van mijn leven was ik onzeker over alles. Ik wilde op mijn mooist uitzien. Siver heeft dit voor mij gerealiseerd en mij die zorg ontnomen! Erg bedankt, ik zal het niet vergeten en je zal mij vaker terug zien! xx
Reclame Meesters
Reclame Meesters
17:05 16 Jan 20
Goede make up artist aan huis. Mijn vrouw was zeer tevreden! Visagie doet ze professioneel
Mira Mira
Mira Mira
23:35 06 Jan 20
Erg tevreden over Siver. Een uitstekende make-up artist, kwam op locatie, mijn hele familie was lovend over je make-up werk. Top en tot snel weer
هةستو سؤز
هةستو سؤز
18:52 26 Dec 19
Goede make up artist en erg vriendelijk. We hadden een trouwfeest. We moesten nog van alles regelen, ook make-up. Last minute bij Sisi Beauty aangeklopt voor make-up, ze hielp ons uitstekend. Ik kreeg veel complimenten. Erg bedankt!!
anit xoxo
anit xoxo
09:19 16 Sep 19
Erg tevreden!! Je wist precies watvoor makeup voor op mijn afghaanse feest nodig goed was
Shiwa nee
Shiwa nee
11:05 08 Sep 19
Afgelopen vrijdag avond make up laten zetten en ik ben super tevreden!! Het was zo mooi gedaan! Dit is zeker niet de laatste keer
Naima Aissati
Naima Aissati
21:42 28 Aug 19
Betaalbare make up artist in Tilburg! We waren erg tevreden, je zal ons snel weer zien!
kazal muhammeed
kazal muhammeed
19:44 04 Aug 19
Een hele fijne ervaring gehad bij sisibeauty. Ze was heel gastvrij en heeft me goed geholpen. Het eindresultaat was prachtig en ben zeer tevreden.
cemmiez
cemmiez
19:32 04 Aug 19
super ervaring met siver.fijn in de omgang, lieve mensen, kijkt nergens van operg goede service en geweldig resultaat2 mensen die erg goed zijn in hun vak, zeker een aanrader!tot snel weer
Nisha Jiawan
Nisha Jiawan
10:17 23 Jul 19
Als het om mijn gezicht gaat vertrouw ik niet veel mensen, maar ze luistert heel goed naar je wensen en neemt haar tijd. Zeker een aanrader
Berna Gokce
Berna Gokce
08:12 23 Jul 19
Laats mijn make up laten doen voor een vriendins henna feest het resultaat was precies zoals ik wou. Zeker een aanrader!
Kawsar Abukar
Kawsar Abukar
07:45 16 Jul 19
Ik wil je bedanken voor de geweldige service! Ik heb zoveeeel complimenten gehad over mn make up gister! God blesss your ggolden hands
Bekijk alle beoordelingen
js_loader