Wil je een Make-up artist inhuren voor een trouwfeest of een avondje feesten? Ik ben ook actief in Waalwijk en daar ben ik enorm trots op! Mijn passie heb ik omgezet in mijn werk en daar geniet ik ieder dag opnieuw van. Als professioneel make-up artist maak ik ieder dag iets nieuws mee, waardoor ik elke dag nieuwe ervaring opbouw.

Avond make-up laten zetten in Waalwijk

Woon je in Waalwijk en wil je graag een workshop voor een groepje verdienen. Heb je een bijzondere avond en wil je graag Avond make-up of bruidsmake-up? Neem dan contact met mij op en we zullen dan samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. In Waalwijk kom ik alleen op locatie, maar je bent ook hartelijk welkom in mijn make up studio in Tilburg

Contact informatie

Sisi Beauty Waalwijk klanten

Sisi Beauty
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
keetje lindner
keetje lindner
12:12 13 Feb 20
uitstekende makeup artist aan huis.... ik voelde mij weer helemaal zeker over mezelf door jou! bedankt
Els oostindijer
Els oostindijer
08:43 03 Feb 20
Uitstekende make up artist aan huis. Ik ben zeer tevreden over je bedankt weer!
Official Life
Official Life
18:35 19 Jan 20
Een geweldige make-up artist! Ik heb mijn bruidsmake-up (marokkaanse bruiloft) bij Siver laten doen. Ze is zo lief en goed in haar werk. Op mijn mooiste dag van mijn leven was ik onzeker over alles. Ik wilde op mijn mooist uitzien. Siver heeft dit voor mij gerealiseerd en mij die zorg ontnomen! Erg bedankt, ik zal het niet vergeten en je zal mij vaker terug zien! xx
Reclame Meesters
Reclame Meesters
17:05 16 Jan 20
Goede make up artist aan huis. Mijn vrouw was zeer tevreden! Visagie doet ze professioneel
Mira Mira
Mira Mira
23:35 06 Jan 20
Erg tevreden over Siver. Een uitstekende make-up artist, kwam op locatie, mijn hele familie was lovend over je make-up werk. Top en tot snel weer
هةستو سؤز
هةستو سؤز
18:52 26 Dec 19
Goede make up artist en erg vriendelijk. We hadden een trouwfeest. We moesten nog van alles regelen, ook make-up. Last minute bij Sisi Beauty aangeklopt voor make-up, ze hielp ons uitstekend. Ik kreeg veel complimenten. Erg bedankt!!
anit xoxo
anit xoxo
09:19 16 Sep 19
Erg tevreden!! Je wist precies watvoor makeup voor op mijn afghaanse feest nodig goed was
Shiwa nee
Shiwa nee
11:05 08 Sep 19
Afgelopen vrijdag avond make up laten zetten en ik ben super tevreden!! Het was zo mooi gedaan! Dit is zeker niet de laatste keer
Naima Aissati
Naima Aissati
21:42 28 Aug 19
Betaalbare make up artist in Tilburg! We waren erg tevreden, je zal ons snel weer zien!
kazal muhammeed
kazal muhammeed
19:44 04 Aug 19
Een hele fijne ervaring gehad bij sisibeauty. Ze was heel gastvrij en heeft me goed geholpen. Het eindresultaat was prachtig en ben zeer tevreden.
cemmiez
cemmiez
19:32 04 Aug 19
super ervaring met siver.fijn in de omgang, lieve mensen, kijkt nergens van operg goede service en geweldig resultaat2 mensen die erg goed zijn in hun vak, zeker een aanrader!tot snel weer
Nisha Jiawan
Nisha Jiawan
10:17 23 Jul 19
Als het om mijn gezicht gaat vertrouw ik niet veel mensen, maar ze luistert heel goed naar je wensen en neemt haar tijd. Zeker een aanrader
Berna Gokce
Berna Gokce
08:12 23 Jul 19
Laats mijn make up laten doen voor een vriendins henna feest het resultaat was precies zoals ik wou. Zeker een aanrader!
Kawsar Abukar
Kawsar Abukar
07:45 16 Jul 19
Ik wil je bedanken voor de geweldige service! Ik heb zoveeeel complimenten gehad over mn make up gister! God blesss your ggolden hands
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Bel mij!

Get Social