Make-up artist in Amsterdam

Sisi Beauty is a synonym for glam, beauty, class and shine. I know that getting makeup and hair looking PERFECT every time is not an easy job – that’s why I’m continuously honing my skills and testing new products and techniques. Are you looking for bridal, general or facial make-up then you’re at the right address!

Bruidsmake-up op locatie, ook in Amsterdam

Woon je in Amsterdam of omgeving en ga je binnenkort trouwen? Allereerst gefeliciteerd! Ik kan mij precies inbeelden hoe jij je nu voelt! Spannend, gelukkig maar je moet nog zoveel regelen, ook make-up. Sisi beauty biedt ook bruidsmake-up aan. Als Make-up artist ontneem ik jou al die zorgen. Ik zal samen met je bespreken wat het mooist bij je past, waarna we een proef-make up kunnen inplannen.

Reserveer een datum

Sisi Beauty is ook actief in Amsterdam. Ik kom op locatie en of aan huis. Wil je meer informatie of een boeking reserveren dan mag je mij bellen op 0687319205 (ook whatsapp), of je vult de boekingsformulier in.

[contact-form-7 id="15" title="BOOK APPOINTMENT"]

Bel mij!

Get Social